Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer
Annons Innehåll från Mitsubishi

Härligt sval bil – trots parkering i stekande sol

Från Mitsubishi
Tack vare den smarta appen kan din bil vara sval och skön när du kommer till den.

Parkera i solen – och kliv in i en härligt sval bil.

Tack vare en app går det att kontrollera klimatanläggningen i Mitsubishi Outlander Plug-In Hybrid från en mobiltelefon.

Så här funkar det.

Läs mer om supermiljöbilen Mitsubishi Outlander Plug-In Hybrid

Nya Mitsubishi Outlander Plug-In Hybrid har fått en ny drivlina som gör modellen både starkare och snålare än tidigare. De två elmotorer som är en del av hybridsystemet har uppdaterats och har fått en effektökning. Batteriet har fått en ökad kapacitet på 15 procent, vilket betyder längre räckvidd på ren eldrift.

Även bensinmotorn har bytts ut, nu finns här en helt ny Aktinsonmotor med 2,4 liters cylindervolym.

Kall bil med några klick
Mitsubishi Outlander Plug-In Hybrid har också flera moderna spännande som höjer komforten. En av dem som utmärker sig är teknik som låter föraren kontrollera klimatanläggningen med hjälp av en app och en smartphone. Och så här under sommaren kan det vara riktigt skönt. Om bilen står parkerad i solen kan man med några klick aktivera luftkonditioneringen – och sen sätta sig i en härligt sval bil när det är dags att åka. När vintern kommer kan man på samma sätt aktivera värmen.

Via appen kan man också kontrollera laddningen och styra timern så att den till exempel startar på natten när elavgiften är lägre.

Smart fyrhjulsdrift
Mitsubishi Outlander Plug-In Hybrid har motorer på både fram- och bakaxeln. Det har gett ingenjörerna möjlighet att skapa ett effektivt system för fyrhjulsdrift som ger bilen både stabilitet och bra framkomlighet. I och med uppdateringen har systemet blivit ännu smartare och har fått fler körlägen som hjälper föraren att hantera olika situationer och underlag.

I och med uppdateringen av Mitsubishi Outlander Plug-In Hybrid har karossen gjorts mer vridstyv. Detta bland annat tack vare strukturlimmade karosskarvar. Tillsammans med en förbättrad hjulupphängning är resultatet bättre vägegenskaper och lägre ljudnivåer i kupén.

Uppdaterad design
Designen har också fått en översyn inför lanseringen av den uppdaterade bilen. Här ser vi till exempel en ny grill, ny stötfångare fram, nya strålkastare och en ny standardmonterad bakspoiler. Även interiören har uppdaterats med bland annat nya skålade framsäten och en högkvalitativ skinnklädsel som finns tillgänglig till den högre utrustningsnivån.

Nya Mitsubishi Outlander Plug-In Hybrid finns nu tillgänglig för omgående leverans. Förmånsvärde från 1 113 kronor per månad netto.

Läs mer om supermiljöbilen Mitsubishi Outlander Plug-In Hybrid