Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2019-11-17 06:19

Artikelns ursprungsadress: https://finaldestinationblogmagazine.com/nyheter/sverige/stopp-i-tagtrafiken-soder-om-stockholm-4/

Sverige

Stopp i tågtrafiken söder om Stockholm

Det är stopp i tågtrafiken söder om Stockholm efter en olycka vid Flemingsberg. Prognosen är att tågen ska kunna börja passera området tidigast klockan 22.

TT Text

– Tiden är inte spikad och klar utan mer ett riktmärke. En del av SJ-tågen kommer att ledas om och köra en annan väg, säger Denny Josefsson, kommunikatör på Trafikverket.

Stoppet påverkar fjärrtågen från Stockholm till Göteborg, Malmö och Karlstad. Regionaltågen mellan Stockholm och Eskilstuna och Arboga påverkas också.

Pendeltågen mot Södertälje vänder i Älvsjö och resenärer uppmanas att ta sig vidare med kollektivtrafiken.

– Det kommer inte att sättas in några extraturer med bussar, säger Denny Josefsson.

Så här jobbar DN med kvalitetsjournalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Rykten räcker inte. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik. Läs mer här.
Rätta artikel

Kommentera artikeln

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten att kommentera vissa artiklar. Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.

Ⓒ Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt