Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2019-10-22 10:21

Artikelns ursprungsadress: https://finaldestinationblogmagazine.com/sport/fotboll/nilsson-lindelof-tillbaka-i-traning-1/

Fotboll

Nilsson Lindelöf tillbaka i träning

Victor Nilsson Lindelöf har haft ryggproblem. På torsdagen tränade han med laget igen inför lördagens EM-kvalmatch. Foto: Johanna Lundberg/Bildbyrån

Mittbacken Victor Nilsson Lindelöf är kvitt sina ryggproblem och tränar för fullt.

Han deltog från början i torsdagens träning på Friends arena.

– Alla kommer att vara med på träningen, säger landslagets presschef Jakob Kakembo Andersson.

TT Text

Nilsson Lindelöf, John Guidetti och Robin Olsen inledde gårdagens (onsdagens) träning individuellt vid sidan av planen och avslutade träningen tidigare än övriga spelare.

Nu fanns trion på plats vid den sista träningen (öppen för medierna i 15 minuter) på svensk mark innan torsdagseftermiddagens flygresa till Valletta och lördagens EM-kval mot Malta.

Nilsson Lindelöf fick en låsning i ryggen i samband med Manchester Uniteds Europa League-match borta mot AZ Alkmaar (0–0). Skadan höll honom borta från spel i söndagens 0–1-förlust mot Newcastle i Premier League.

Han missade även den kollektiva träningen under inledningen av Sveriges EM-kvalsamling i Stockholm.

– Jag har haft väldigt stora problem med ryggen förut, men det var mest i tidiga tonår då jag spelade hockey också. Jag hade för starka rumpmuskler. Senast jag hade det här var ungefär tre år sedan. Det var ett bra tag sedan. Jag vet vad det är för slags grej och jag vet ungefär hur lång tid det tar. Det är svårt med ryggen, men det känns bra, sade Victor Nilsson Lindelöf på onsdagen.

Läs mer: Lustig om Zlatans kritik mot Janne Andersson: Riktigt fel till fel person