Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2019-11-14 18:14

Artikelns ursprungsadress: https://finaldestinationblogmagazine.com/sthlm/manga-bilar-inblandade-i-tva-olyckor-pa-e18-nordvast-om-stockholm/

STHLM

Många bilar inblandade i två olyckor på E18 nordväst om Stockholm

Ett flertal fordon blev inblandade i två trafikolyckor på söndagseftermiddagen på E18 nordväst om Stockholm. Vid trafikplats 148, Bro/Skokloster, Sigtuna, krockade sju till åtta bilar. Räddningstjänsten arbetade vid 17-tiden med att få loss två personer som klämts fast i en bil.

– Olyckan vid Bro är den allvarligare av de två. För närvarande är det helt stopp, då vi försöker få loss två fastklämda personer, säger Tobias Åkesson, ledningsoperatör vid Storstockholms räddningscentral, till DN vid 17-tiden.

Sammanstötningen i Bro – i form av en köolycka – har inträffat i nordvästgående körfält, riktning mot Enköping. Halka råder i området, uppger både räddningstjänsten och polisen.

Den andra trafikolyckan skedde närmare Stockholm, även den i nordvästgående körfält, vid trafikplats 152, Stäket/Arlanda, Rotebro.

– Fem till sju bilar var inblandade, men vi avvecklar där nu. Det har varit tvärstopp, men nu är ett körfält öppnat. Inga av de inblandade personerna har uppvisat några synliga skador, säger Tobias Åkesson.

Polisen uppger att fyra personer förts till sjukhus från olycksplatsen vid Bro, medan en person förts till sjukhus från Stäket-olyckan. Skadeläget är i båda fallen dock oklart.